Tips

Bra tips för kreditkort

Spärra kreditkort – Så här gör du

Behöver du spärra ditt kreditkort hittar du all information om hur du går tillväga här. Läs mer om de alternativ som finns för att spärra dit kort.

Skydda dig mot kortbedrägerier

Kortbedrägerier har dessvärre ökat markant de senaste åren och det blir allt viktigare att du som privatperson och kund vet hur du kan göra för att skydda dig emot dessa på bästa vis.
Läs hur du skyddar du dig mot kortbedrägerier.

Viktigt att tänka på vid kortanvändning utomlands

I jämförelse med många andra länder så är Sverige ett land som verkligen ligger i framkant när det gäller att betala med någon typ av kreditkort, bankkort eller betalkort. Läs hur du skyddar dig mot bedrägerier och andra problem utomlands.

De 6 bästa kreditkorten att resa med

Så här fungerar Kivra

Kivra är en gratis och mycket användbar tjänst för hantering av post. Det är en webbplats med en digital brevlåda online och här samlas din post från olika statliga myndigheter, din deklaration från Skatteverket, dina fakturor och post från andra företag. Läs mer om Kivra.

Så här fungerar E-faktura

E-faktura är det ett mycket tryggt och bra sätt när man ska betala sina köp. E-faktura eller som det tidigare kallades E-giro, är ett avancerat system för elektroniska fakturor. Läs mer om E-faktura.

Vad blippa är och hur man blippar

Att ”blippa” sin betalning med sitt kreditkort är något som har blivit allt vanligare och populärare och innebär att du kan göra köp utan att behöva ange din pinkod. Läs mer om Blippa.

Betalkort

Jämför skillnaden mellan betalkort och kreditkort. Läs mer om Betalkort.