Om Martin

Martin

Hej, jag heter Martin och är skribent samt innehållsansvarig för skaffakreditkort.se. Med många år i finansbranschen, fokuserar jag på att göra den komplexa världen av kreditkort mer begriplig för alla. Oavsett om du är ute efter ett kreditkort för resor, bensininköp eller vill ha rabatter och bonusar, är min målsättning att du ska finna all information du behöver här.

Min erfarenhet

Jag har en akademisk bakgrund inom ekonomi och har jobbat med allt från kreditanalys till finansiell rådgivning. Detta ger mig den expertis som krävs för att ge dig de bästa råden när det kommer till att välja rätt kreditkort.

Vad du kan förvänta dig

På skaffakreditkort.se kommer du att finna jämförelser och recensioner av olika kreditkort, samt tips och råd som kan hjälpa dig i ditt beslut. Allt innehåll är grundligt forskat och objektivt presenterat, för att du ska kunna göra det mest välgrundade valet.

Transparens är nyckeln

Det är viktigt att nämna att vi får en provision från kreditkortsutgivare för varje kort som ansöks via vår sida. Detta påverkar dock inte vår objektivitet eller de rekommendationer vi ger.

Utanför jobbet

När jag inte är upptagen med att utforska de senaste trenderna inom kreditkort, ägnar jag mig åt min passion för fotografi och friluftsliv. Jag tror starkt på en balans mellan arbete och fritid, och jag älskar att upptäcka nya platser.

Kontakta mig

Har du några frågor eller funderingar kring kreditkort? Tveka inte att kontakta mig. Jag är här för att hjälpa dig att skaffa det kreditkort som passar dig bäst.

Välkommen till skaffakreditkort.se! Jag hoppas att du finner den information och de resurser du söker.