Easyliving kreditkort

Ett Easyliving kreditkort ges ut från Collector Bank och deras samarbetspartner Mastercard. Kortet är främst skräddarsytt för att det ska vara ett riktigt bra resekreditkort, så som det i högsta grad också verkligen är.

Även om Collector Easyliving i huvudsak riktar sig mot alla som älskar att resa så gör alla dess övriga positiva fördelar det också till att vara ett mycket bra val som ett allmänt kreditkort.

Fördelar med ett Easyliving Kreditkort

För dig som vill känna dig trygg och säker och få mängder av bra kompletterande försäkringar i ditt kreditkort ihop med en lägre ränta, ja då är Collector Easyliving helt rätt val.

När du betalar din resa med ditt Collector Easyliving så får du både avbeställningsskydd och reseförsäkring som grundförsäkringar, din självrisk är för övrigt 0 kr som också är en mycket bra fördel. Man är också ett av väldigt få kreditkortsföretag att kunna erbjuda 0 kr i valutapåslag när du handlar med ditt kort utomlands.

Försäkringar och självriskreducering

Ingår gör även en försenings- och olycksfallsförsäkring. Detta gör att du tex. är skyddad mot försenat bagage och du har även en självriskeliminering om något skulle hända med ditt hem, villa eller bil under tiden som du är utomlands.

Du får också en självriskreducering på upp till 15 000 kr när du hyr en bil utomlands. Evenemangsförsäkring som leveransförsäkring vid e-handel är ytterligare försäkringar som ingår i kortet.

Evenemangsförsäkringen innebär att du får ersättning om du tex. skulle bli sjuk och inte kan gå på festivalen, konserten eller se favoritlaget spela matchen som du redan hade köpt biljett till. Leveransförsäkringen som ingår ger ersättning för skadad vara eller vara som aldrig kommen, försäkringen gäller vid e-handel inom EU.

En allriskförsäkring täcker oförutsedda skador som förlust av varor på hemelektronik och hushållsmaskiner i ditt hem eller ditt semesterboende på landet. En förlängd garanti ger dig upp till ett extra års försäkring vid köp av vitvaror och hemelektronik.

Erbjudanden och rabatter

Vad gäller erbjudanden så finns dessa också att ta del av. Om du kopplar ditt Collector Easyliving till Meniga Rewards så kan du få personliga erbjudanden, belöningar och pengar tillbaka på dina köp.

Meniga Rewards är en app som ger dig både bra rabatter som erbjudanden på det som du gillar att handla. Varje gång som du använder ditt kreditkort för köp så får du också nya erbjudanden anpassade efter du gillar. Om du också nyttjar dina erbjudanden så kan dessutom få pengar tillbaka på ditt konto.

Här rekommenderar vi dig även att ladda ner Collectors egna app. Via appen så har du allt du behöver på ett enda ställe. Ha koll på dina inköp, betala dina fakturor, ansöka om att höja krediten på ditt kort m.m. är bara några av alla saker som du kan göra direkt i appen.

Vanliga frågor och svar om Easyliving Kredikort

Hur ansöker jag om ett kreditkort från Collector Easyliving?

Du ansöker snabbt och enkelt direkt här på hemsidan och du får även svar på din ansökan omgående. Om ditt kreditkortslån blir beviljat så tar det endast några få dagar innan du får ditt kreditkort hemskickat till dig.

Kan jag betala genom att "blippa" mina köp?

Du kan "blippa" dina köp på upp till 200 kr på kortläsare i hela världen som har symbolen för kontaktlösa betalningar. Efter ett visst antal köp har gjorts via "blippning" så får du ange din kod för att bekräfta att kortet används av rätt person, detta gör betalningsmetoden till en väldigt trygg och säker metod.

Vad finns det för avgifter på kortet?

Den enda faktiska kostnaden för kortet är årsavgiften på 195 kr. Sen tillkommer ränta om du väljer att utnyttja mer än den räntefria krediten.

Vad finns det för krav för att få ett kreditkort från Collector Easyliving?

Du behöver ha fyllt 20 år, ha minst 120 000 kr i årsinkomst och du får heller inte ha några betalningsanmärkningar.

Vad är effektiv ränta?

Den effektiva räntan utgörs av kreditkostnaden, d.v.s. kreditränta och särskild avgift. Denna är angiven som en årlig ränta och som är beräknad på kreditbeloppet. Den effektiva räntans storlek är beroende av både vad som är kreditens storlek och vad som är dess löptid. Vid ett utnyttjande av en genomsnittlig kredit om 20 000 kr så är den effektiva årsräntan satt till 13,95% på ett kreditkort från Collector Easyliving vid en återbetalningstid om 12 månader.

Vad är minsta betalning som jag behöver göra månadsvis?

Varje månad så får du en faktura på förra månadens inköp och uttag. När din faktura kommer bestämmer du själv hur mycket du vill betala, du kan som minst betala 1/36-del och som lägst 99 kr av det fakturerade beloppet. Väljer du att betala hela summan på din faktura så tillkommer ingen ränta.

Fakta om Easyliving kreditkort

Årsavgift: 195 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 13,95 %
Effektiv ränta: 13,95 %
Räntefritt: Upp till 45 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 3,00 %, minst 45 kr
Valutapåslag i utlandet: 0,00 %
Aviavgift: 0 kr
Övertrassering: 150 kr
Förseningsavgift: 125 kr

Spärra Easyliving kreditkort

Collector Bank AB
Telefon: 010-161 00 60
E-post: easyliving@collectorbank.se

Du kan välja att kontakta företaget via deras chatfunktion direkt på hemsidan eller genom telefon: 010-161 00 60, E-post: easyliving@collector.se, Fax: 010-161 00 01, Post: Collector Bank AB/Easyliving, Box 119 14, 404 39 Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *