Komplett Bank kreditkort

Helhetsbetyg Ansök om kort

Komplett Bank kreditkort

Bonus på alla köp! Inkluderade försäkringar. Ingen årsavgift. Avgiftsfria kontantuttag.

 • Bonus på alla köp
 • Olika försäkringar ingår
 • Avgiftsfria kontantuttag
 • Ingen årsavgift

Komplett Bank Kreditkort – Ett flexibelt kreditkort

Ett kreditkort från Komplett Bank är ett mycket bra och flexibelt kreditkort som ges ut i samarbete med Mastercard.

Flexibiliteten och tryggheten som kortet erbjuder har också gjort att det snabbt har blivit en favorit bland många kunder.

Att kortet dessutom ger dig bonus på alla dina inköp oavsett vart du gör dom är ytterligare en fördel, kortet är skräddarsytt för alla kunder som gillar att shoppa online.

Bonus på alla inköp med kreditkort från Komplett Bank

Den av många ansedd som den enskilt största och bästa fördelen med att vara kreditkortskund hos Komplett Bank är att man får bonus på alla inköp som görs med kortet. Detta gäller oavsett vart du än gör dina köp, i fysisk butik som vid handel på nätet.

Din intjänade bonus kan du sedan använda för att betala av de köp som du har gjort och som kommer till dig som månadsfakturor via E-post.

Bonusen hos Komplett Bank är olika beroende på var du gör dina köp. Handlar du på komplett.se så får du tex. hela 4% bonus på dina inköp.

Gör du dina köp online så får du 2% bonus hos de webbshoppar som är registrerade som e-handel hos partnern Mastercard. Vid alla andra olika typer av köp så får 1% i bonus.

Avgiftsfria kontantuttag utomlands

Kontantuttag som görs i tex. en bankomat är avgiftsfria, detta gäller oavsett om du gör kontantuttag i Sverige eller om du gör dom när du är på resande fot utomlands. En bra fördel är också att du kan välja din egen pinkod för ditt kreditkort.

Själva kreditkortet i sig är gratis att införskaffa och har även en årsavgift på 0 kr. Som kund så har du även möjlighet att göra räntefria köp på upp till hela 50 dagar. Köpet blir räntefritt om du betalar hela summan som står på den inkommande månadsfakturan.

Med ett kreditkort från Komplett Bank så finns även stöd för digitala plånböcker. Detta gör att du väldigt enkelt och smidigt kan betala dina varor eller tjänster med din mobiltelefon, smartklocka, surfplatta eller vanlig PC.

För att ansluta dig till digital plånbok så behöver du bara lägga till kreditkortet på din mobiltelefon, smartklocka, surfplatta eller PC så är du igång.

Bra försäkringar ingår

Tillsammans med kortet så kommer även en rad bra försäkringar som också ingår automatiskt i ditt kort. Som alltid så ingår en reseförsäkring, försäkringen ger ersättning för tex. förlorat bagage och vid sjukdom och är giltig i upp till 45 dagar.

Detta ingår i reseförsäkringen

Försäkringen inkluderar bland annat:

 • Förseningar
 • Bagageförsening
 • Ersättningsresa
 • Komma ikapp resan
 • Självriskskydd för bl.a. hyrd bil, båt, MC
 • Sjukdom/ olycksfall under resan
 • Anslutningsreseskydd vid hemkomst

Komplett Bank Mastercard måste användas på minst 50% av resans transportkostnader och resan måste starta i Norden. Försäkringen tillhandahålls av Gouda och täcker resor i hela världen. Täckningen gäller på resor upp till 45 dagar för kortinnehavaren och de personer som omfattas enligt avtalet.

Andra försäkringar som ingår

Förutom reseförsäkringen så ingår även en Köpskyddsförsäkring och en ID-skyddsförsäkring. Köpskyddsförsäkringen täcker belopp på upp till 25 000 kr och gäller om du t.ex. råkar ut för en ficktjuv som stjäl kortet, du blir av med kortet under ett inbrott eller om varan som du har köpt kortet med tex. skulle ha fått en fraktskada.

Din ID-skyddsförsäkring ger dig juridisk hjälp på upp till 100 000 kr om du skulle råka ut för bedrägeri av ID-stöld.

Bra kreditkort på resor

Kortet från Komplett Bank är också ett mycket bra kreditkort för resan eftersom kontantuttag i bankomat (heter oftast ATM utomlands) är avgiftsfria. Utöver det så tillkommer endast ett valutapåslag på 1,75% när du använder kortet för köp. I jämförelse med många andra kreditkortsföretag på marknaden så är detta en låg avgift.

Vanliga frågor och svar om kreditkort från Komplett Bank

Hur ansöker jag om ett kreditkort?

Du ansöker snabbt och smidigt direkt här på hemsidan och du får även svar direkt om du blir beviljad ett kreditkortslån eller inte från Komplett Bank. Från dess att du blivit beviljad till kreditkortslån tills dess att du har ditt kreditkort i handen så tar det oftast endast några få arbetsdagar.

Vad finns det för krav för att få kreditkortet beviljat?

Man behöver vara 20 år fyllda och man kan inte ha några aktiva betalningsanmärkningar.

Vad kan jag få för ränta på mitt kreditkortslån?

Detta avgörs alltid genom en personlig prövning av din ekonomi ifrån Komplett Bank. Enligt svensk lagstiftning så tas alltid en kreditupplysning i samband med din ansökan. Den årliga nominell ränta för varuköp hos Komplett Bank är annars 21,40% och den effektiva räntan 23,63%.

Vilka inköp kan jag göra med mitt kreditkort?

Efter att du har fått ditt kreditkortslån beviljat från Komplett Bank så bestämmer du själv vad du vill köpa för varor och/eller tjänster för summan som du har blivit beviljad på ditt kort. Du kan även göra kontantuttag av del av summan eller hela summan om du skulle önska det.

Var kan jag se mitt bonussaldo?

Ditt bonussaldo kan ses på flera olika ställen. Dels så kan du se det på din månadsfaktura som du får via E-post. Du kan också se ditt bonussaldo när du är inloggad på Komplett Banks hemsida på "Mina sidor" under "Bonus".

Hur kan jag nyttja mina intjänande bonuspoäng?

Du kan avbetala (helt- eller delvis) dina fakturor med dina intjänade bonuspoäng. På din personliga sida hos Komplett Bank så får du hjälp med hur du ska göra.

Kan jag "blippa" mitt kort vid mina inköp?

Alla Komplett Banks nya kreditkort som är utgivna i samarbete med Mastercard ger dig möjlighet till kontaktlös betalning. Inköpsstället behöver dock ha en kassaterminal som gör det möjligt att "blippa" ditt inköp.

Fakta om Komplett Bank kreditkort

Årsavgift: 0 kr
Högsta kredit: 100 000 kr
Ränta: 21,40 %
Effektiv ränta: 23,63 %
Räntefritt: Upp till 50 dagar
Korttyp: Mastercard
Uttagsavgift: 0,00 %
Valutapåslag i utlandet: 1,75 %
Aviavgift: 0 kr

Helhetsbetyg Ansök om kort

Komplett Bank kreditkort

Bonus på alla köp! Inkluderade försäkringar. Ingen årsavgift. Avgiftsfria kontantuttag.

 • Bonus på alla köp
 • Olika försäkringar ingår
 • Avgiftsfria kontantuttag
 • Ingen årsavgift

Spärra Komplett Bank kreditkort

Komplett Bank
Telefon: 08-403 09 600
E-post: kreditkort@komplettbank.se

Du kan spärra ditt kort via din personliga sida hos Komplett Bank. Det snabbaste sättet att spärra ditt kort är annars att ringa spärrtjänsten +46 08 403 096 00. För spärrtjänst utanför 16:00-09:00 +37 167 096 903.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *